Chlieb

zviera
Príspevky: 14
Dátum registrácie: So 06. Júl 2013 19:33:42
Osoba: muž

Re: Chlieb

Príspevokod užívateľa zviera » Po 28. Okt 2013 21:31:50

to je pravda ale taky z kvasku


Zoro
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Ut 25. Jún 2013 11:48:17
Osoba: muž

Re: Chlieb

Príspevokod užívateľa Zoro » Po 04. Nov 2013 14:27:03

to je aky ? sak klasicky nie ?
zviera
Príspevky: 14
Dátum registrácie: So 06. Júl 2013 19:33:42
Osoba: muž

Re: Chlieb

Príspevokod užívateľa zviera » St 06. Nov 2013 14:03:25

Prírodný kvas vzniká zmiešaním malého množstva ražnej múky s vodou. Takáto zmes začne pri izbovej teplote po niekoľkých dňoch samovoľne kvasiť. V hmote sa začnú rozmnožovať mikroorganizmy, ktoré produkujú kypriaci plyn. No a ten zabezpečí pórovitú štruktúru finálneho výrobku.

Chlieb z tohoto :D
Zoro
Príspevky: 21
Dátum registrácie: Ut 25. Jún 2013 11:48:17
Osoba: muž

Re: Chlieb

Príspevokod užívateľa Zoro » Ne 24. Nov 2013 18:16:17

takze tam nejde kvasnica?

Návrat na "Varíme pečieme recepty"