Až o pätinu nižší plat !!!
-
- Dátum registrácie: Po 18. Mar 2013 1:10:19
- Osoba: žena
Až o pätinu nižší plat !!!
Ženy to majú na Slovensku ťažké oproti mužom zarábajú o pätinu menej... niekedy oveľa menej.
Podľa štatistík počas posledných 10 rokov sa na Slovensku znížil rozdiel v odmeňovaní mužov a žien o 7 %.
No napriek tomu však musia ženy v priemere stále pracovať o 3 mesiace dlhšie, aby zarobili rovnakú mzdu ako muži.
Práve vďaka tejto skutočnosti sa ženy prispôsobili a stali sa Zlatokopkami
Re: Až o pätinu nižší plat !!!
Podľa mňa, keď muž na niečom pracuje tak je to na 100%, preto je aj to lepšie ohodnotenie
hmm ja by som sa v klude vratila k casom key zeny boli doma a starali sa o deti ... bolo menej stresov a aspon v pare bol jeden v pohode ... takto sa muzom nezmenilo nic iba zenam pribudli problemy
hej uplne suhlasim a ked chce mat zena taky plat ako chlap nech zabudene na deti a matersku ... proste stava sa workoholikom .... a aj to iba dovtedy kym ju to uplne nevycuca ... a skonci ako zatrpknuta stara panna ...
inak davali v telke ze ucitelky v materskych skolkach v nemecku maju platy cca okolo 2500€ asik tam vyslem svokru ktora zaraba ako ucitelka min mzdu ...
Viky napísal:inak davali v telke ze ucitelky v materskych skolkach v nemecku maju platy cca okolo 2500€ asik tam vyslem svokru ktora zaraba ako ucitelka min mzdu ...
Mnohí by tam určite radi poslali svokru aj bez nároku na mzdu...
tak urcite ... ale tak ked je mudra ako radio nech vybehne a nech vyskusa ked je taky ostrielaný učiteľkááák
ze aka vzdialenost nas deli medzi nami a dobrou svokrou ??? co najvacsia
presne ta moja je tak cca 300 km